Skip to content

Per 1 oktober hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Het is even wennen maar we hopen dat de website zich vanzelf wijst. De oude was verouderd en aan vernieuwing toe. Deze website is nu ook geschikt voor mobiel en tablet. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit, we horen het graag.

Als gebruiker van onze website is de onderstaande informatie heel belangrijk. Omdat we uit veiligheidsredenen geen wachtwoorden mochten overnemen, dient u een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit kan eenvoudig via de volgende 3 stappen:

 1. Klik op deze link.
 2. Vul het e-mailadres is waarmee u staat ingeschreven in onze webwinkel
 3. U ontvangt een email met een nieuwe link, vul hier uw nieuwe wachtwoord in.

Als u dit heeft gedaan dan kunt u weer gebruik maken van de website zoals u dat gewend bent.

Veelgestelde vragen

 • Als ik mijn email adres invul krijg ik een foutmelding. Hoe kan ik dit oplossen?
  Kan het zijn dat uw een ander email adres heeft gebruikt voor de webwinkel? In elk ander geval kunt u het beste contact opnemen.
 • Als ik mijn email invoer dan krijg ik geen email, hoe komt dat?
  De kans is groot dat de mail in uw spambox is beland of tegen wordt gehouden door een spamfilter. Indien u hier niet uitkomt kunnen we handmatig een nieuw wachtwoord aanmaken.
 • Ik ben alle stappen doorgelopen maar kan niet inloggen.
  Bij veel gebruikers komt het voor dat er automatisch een wachtwoord is opgeslagen. Zou u handmatig uw wachtwoord kunnen invullen? Mocht dit niet werken dan kunt u contact opnemen.

We hopen dat het lukt en in elk ander geval staan we voor u klaar.

Back To Top