Bestellen via telefoon:
030-232 1483
Bestellen per e-mail:

Nieuwe producten

16-sep-2014

Sinds kort is ons assortiment van het merk FAHL uitgebreid met verschillende filterhouders (pleisters) en filters. Kijk gerust eens in de webwinkel. Ook hebben wij een uitgebreide productlijn van SERVONA.

Vorige week heeft ATOS een aantal nieuwe producten op de markt gebracht die wij ook in onze winkel aanbieden. Zowel van de Regular- en Flexiderm- als de Optidermpleister heeft Atos een extra grote filterhouder geproduceerd, de Plus pleister. Dit betekent dat elk in zijn eigen soort meer kleefoppervlak heeft met de bedoeling dat deze beter blijft zitten. De Stabilibase filterhouder is uitgebreid met een Optiderm variant welke meer huidvriendelijk is.

Een ander nieuw product is de Provox Freehands FlexiVoice. Een spreekklep die de mogelijkheid biedt om zowel handsfree als door handmatige afsluiting te spreken.  Deze is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met een automatische spreekklep of via de logopedist , arts of verpleegkundig specialist een doorverwijzing hebben gehad voor dit product.

 

 


Meer nieuwsberichten